![hapser new.jpg hapser new.jpg](/fil.asp?id=143&kode=IHL49p7XXZ&imageResize=1&size=320x150) |
Fynske hapser
Dagens økologiske hapser med fyld af oksespegepølse, kalveleverpølse, røget rullepølse eller Vesterhavsost. Hapserne er smurt med sennep og relish af grønne tomater og agurk. Er fyldet ost, er den smurt med tomat-tapenade. Oksespegepølse, kalveleverpølse og den røgede rullepølse (svinekød) er økologisk produceret hos lokale, fynske producenter. Vesterhavsost produceres på Thiese Mejeri af økologisk mælk og er en ost der minder om Gauda. Hapserne er hvede-grovboller bagt hos Carolines nabo, en økologisk bager. Ofte bager han rosmarinboller, men bageren skal jo også have fridage og på dem leveres brødet af økologiske bagerkolleger.
|
Kr. 20,-/stk
BESTIL
|
![tapas.jpg tapas.jpg](/fil.asp?id=141&kode=gADwPq7yKD&imageResize=1&size=320x150) |
Fynske tapas
Et lækkert aftensmåltid, primært fynsk tapas-anretning med sydfynsk oksespegepølse med et touch af chili, gravad okseinderlår af fynsk opdræt med fennikel og koriander, lufttørret fennikelpølse fra Fanø, røget skinke fra Fanø, Carolines hjemmelavede fynske kyllingefrikadelle med tranebær og cashewnødder, paté fra Fyn af svinekød og svinelever med hasselnødder, relish af fynske grønne tomater og agurker, tartar af røget Fanø laks og fynsk rygeostcreme, Vesterhavsost og hvidskimmelost fra Thiese økologiske Mejeri, syltetøj af fynske kirsebær med ingefær, mandler med chokoladeovertræk og touch af hindbær, lakrids, passionsfrugt.
|
Kr. 120,-
BESTIL
|
![carbonnade flamande.JPG carbonnade flamande.JPG](/fil.asp?id=179&kode=VUXhmBkaac&imageResize=1&size=1600x1063) |
Hjemmelavede middagsretter
- lige til at varme
Caroline laver hver uge en ny færdiglavet gryderet, lige til at varme på komfuret eller i ovnen. Indhold varierer mellem okse-, lamme-, kyllinge-, kalve eller kaninekød. Naturligvis dyr der er økologisk opdrættet på Fyn.
Bestil en portion og lad dig overraske til middag.
Husk at tænke i tilbehør i form af rtofler, ris eller pasta
Længere nede gode forslag til drikkevarer - også fra Carolines butik
|
Kr. 85
BESTIL
|
![danskatapas på bræt.jpg danskatapas på bræt.jpg](/fil.asp?id=175&kode=ONSafwe436&imageResize=1&size=320x237) |
Dansk tapas på serveringsbræt
-Røget okseinderlår fra
-Økologisk paté med hasselnødder fra
-Ølpølser fra
-Røget rullepølse fra
-Paprikapølse fra
-Relish af grønne tomater og agurk fra
-Marinerede grøntsager
-Økologisk ost fra
Beregnet til 4 – 6 pers
|
BESTIL
|
![fynsk gavekasse.jpg fynsk gavekasse.jpg](/fil.asp?id=176&kode=dcgAEUDusu&imageResize=1&size=320x273) |
Fynsk gavekasse
Caroline kan sammensætte fynske gavekasser med indhold lige efter dit ønske.
Vores forslag er
1 Øko. æblemost fra sydfyn
1 Øl fra Stensbogaard
1 glas valnødder i kirsebærsirup fra Selleberg
1 glas slik med H.C. Andersens tema
|
Kr. 205
BESTIL
|
![sommercider.jpg sommercider.jpg](/fil.asp?id=184&kode=p6uMsWvOo9&imageResize=1&size=320x239) |
Sommercider fra Fejø
Økologisk sommercider fra Fejø, produceret efter traditionelle franske metoder.
Cideren er frisk, rund, mild og afbalanceret i smagen, et forfriskende alternativ til hvidvin eller øl. Cideren kan drikkes som aperitif, til frokost eller solo. 50 cl.
|
Kr. 49,50
BESTIL
|
![økoæblemost.jpg økoæblemost.jpg](/fil.asp?id=185&kode=gOb2WgMcv6&imageResize=1&size=320x240) |
Økologisk æblemost fra sydfyn
Æblemost lavet på 3 forskellige æblesorter. Æblemosten ændrer karakter fra år til år, men er kendetegnet af en god balance mellem syre og sødme. 50 cl
|
Kr. 32
BESTIL
|
![rose.jpg rose.jpg](/fil.asp?id=182&kode=uZsyhAIks2&imageResize=1&size=320x240) |
Rosévin - fra Carolines hjemland Frankrig.
L’Ostal Cazes, Vin de Pays D’Oc. Druerne er Syrah (50%) og Grenache (50%)
En klassisk Provence-rosé med en flot sart rosé-farve. Dufter af citrus og granatæble. Læskende med herlig frugtsyre. Velegnet til let mad
Denne rosé er ikke for tør og heller ikke sød. 75 cl.
|
Kr. 79,50
BESTIL
|
![hvid.jpg hvid.jpg](/fil.asp?id=177&kode=qKMGZAhHUO&imageResize=1&size=320x240) |
Hvidvin - fra Carolines hjemland Frankrig
Domaine des Herbauges, fra Loiredalen.
Lavet på Chardonnay druen. Vinen er en god mellemvej mellem en tør og en fyldig hvidvin og er en vin der sagtens kan drikkes alene og er velegnet til lyst kød, fisk, lette retter. 75 cl.
|
Kr. 79,50
BESTIL
|
![rød.jpg rød.jpg](/fil.asp?id=183&kode=YkgrT2DQHC&imageResize=1&size=320x240) |
Rødvin - fra Carolines hjemland Frankrig
Cotes du Rhone, ”Char à Vin” Domaine des Coteaux de Travers. Fra Rasteau området, tæt ved Mont Ventoux. Vin på vej til at blive øko-certificeret.
Lavet på druerne Grenache, Syrah, Carignan.
Vinen er Ikke for krydret og egner sig derfor fint til charcuterie-anretninger. Behøver ikke at iltes før den er drikkeklar. 75 cl.
|
Kr. 89,50
BESTIL
|
![IMG_4185 cremant.jpg IMG_4185 cremant.jpg](/fil.asp?id=181&kode=bRmmSjt1V9&imageResize=1&size=320x240) |
|
BESTIL
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|